Wijkteam Boerhaave

Woon je in Haarlem Boerhaavewijk? Dan kan je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in wijkcentrum De Ringvaart. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Wijkteam Haarlem Boerhaavewijk bestaat uit negen professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties zoals DOCK, Leger des Heils, MEE & de Wering, Zorgbalans en Gemeente Haarlem (Werk&Inkomen, Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten

Wij zijn gehuisvest in wijkcentrum De Ringvaart. In dit wijkcentrum vind je, naast het Wijkteam, ook andere organisaties zoals Zorgbalans, Kennemerhart en DOCK. Je bent hier van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd waar jij als buurtgenoot aan kunt deelnemen. Het Wijkteam Boerhaavewijk werkt nauw samen met andere organisaties in de wijk, zoals Somalische en Marokkaanse organisaties, zodat we iedereen kunnen bereiken en ondersteunen waar nodig.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

Je kunt ons bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken.

Sociaal Wijkteam Haarlem

Floris van Adrichemlaan 98
2035 VD Haarlem

Contactgegevens en bereikbaarheid

Email: wijkteamboerhaavewijk@buurts.nl
Telefoon 023 5430991 Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Tijden inloopspreekuur:
dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur

Route (Google Maps)