Sociaal Wijkteam Haarlem Centrum & Rozenprieel

Woon je in Haarlem Centrum of het Rozenprieel? Dan kan je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in buurtcentrum De Tulp. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Sociaal Wijkteam Haarlem Centrum & Rozenprieel bestaat uit acht professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: Haarlem Effect, DOCK, MEE & de Wering, Zorgbalans en Gemeente Haarlem (Werk&Inkomen, Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten

We zijn gehuisvest in buurtcentrum De Tulp, een locatie van Haarlem Effect. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd voor en door buurtgenoten. Om buurtinitiatieven te ondersteunen werkt het Sociaal Wijkteam samen met buurtbewoners en andere organisaties in de wijk. Zo wandelen we mee met ‘Gezond Natuurwandelen’ om een sportieve leefstijl en contact tussen de bewoners te stimuleren. Daarnaast organiseren we met Haarlem Effect ‘Praatje Pot’, waarbij bewoners soep uitdelen aan een buur die wel een praatje of opkikkertje kan gebruiken.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

LET OP: tijdens corona zijn de wijkteams gewoon bereikbaar. Je kunt ons bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken. Er zijn géén inloopspreekuren.

Ons sociaal wijkteam

Bregje

Britt

Harp

Ineke

Ingrid

Maritza

Miro

Yaacoub

Sociaal Wijkteam Haarlem

Voortingplantsoen 56
2012 XZ Haarlem

Inloopspreekuren

In verband met de coronamaatregelen zijn er momenteel geen inloopspreekuren. Je bent wel van harte welkom op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op via telefoon of e-mail.

Buurtcentrum De Tulp
E wijkteam-centrum@haarlem.nl
T023 5430997
(bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00u)
Route (Google Maps)

Volg ons op Facebook