Sociaal Wijkteam Europawijk en Molenwijk

Woon je in Haarlem Europawijk of Molenwijk? Dan kan je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in Plein 4. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Sociaal Wijkteam Europawijk en Molenwijk bestaat uit acht professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: Leger des Heils, DOCK, MEE & de Wering en Gemeente Haarlem (Werk&Inkomen, Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten

We zijn gehuisvest in Plein 4, naast winkelcentrum Schalkwijk. We werken nauw samen met Kennemerhart, de Hartekampgroep en de andere wijkteams in Schalkwijk, en organiseren allerlei activiteiten waar jij als buurtgenoot aan mee kunt doen. Dit geeft je de gelegenheid om andere buurtbewoners te ontmoeten en samen leuke dingen te ondernemen. Verder zijn we regelmatig te vinden in winkelcentrum Schalkwijk en op andere plekken in de wijk en bij jaarlijkse activiteiten zoals Schalkwijk aan Zee en De Buurtcamping.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

LET OP: tijdens corona zijn de wijkteams gewoon bereikbaar. Je kunt ons bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken. Er zijn géén inloopspreekuren.

Ons sociaal wijkteam

Farieza

Geja

Gerrit

Juul

Lisette

Patrice

Tom

Sociaal Wijkteam Haarlem

Rivièraplein 4
2037 AS Haarlem

Inloopspreekuren

In verband met de coronamaatregelen zijn er momenteel geen inloopspreekuren. Je bent wel van harte welkom op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op via telefoon of e-mail.

E wijkteam-schalkwijk2@haarlem.nl
T023 5430992
(bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00u)
Route (Google Maps)

Volg ons op Facebook