Wijkteam Europawijk en Molenwijk

Woon je in Haarlem Europawijk of Molenwijk? Dan kun je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Wijkteam in wijkcentrum De Wereld aan de Laan van Berlijn 1. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Wijkteam Europawijk en Molenwijk bestaat uit acht professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: Stichting Ontmoeting, DOCK, MEE & de Wering en Gemeente Haarlem (Werk&Inkomen, Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten

We zijn gehuisvest in het wijkcentrum de Wereld aan de Laan van Berlijn 1. Hier vind je, naast ons wijkteam, ook andere organisaties zoals DOCK, de Hartekamp Groep en Zorgbalans. In de Wereld worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door en voor bewoners! Iedere dag kun je binnenlopen voor een kop koffie, een praatje of een spelletje met een andere buurbewoner. Schrijf je in voor de Eettafel of breng een bezoek aan de kapper. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan binnen en neem gelijk het activiteitenprogramma mee. Heb je zelf een idee voor de wijk of een activiteit in de Wereld? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee! Samen maken wij deze wijk nog mooier.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens binnen bij het wijkteam of maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

Wijkcentrum De Wereld

Laan van Berlijn 1,
2034 SB, Haarlem

Contactgegevens en bereikbaarheid

Email wijkteameuropawijk-molenwijk@buurts.nl
Telefoon 023 5430992

Bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur en op donderdag van 13.30 tot 16.30 uur.

Route (Google Maps)