Wijkteam Haarlem Noord-Zuid

Woon je aan de zuidkant van Haarlem Noord? Dan kan je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Wijkteam in wijkcentrum De Horizon. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Wijkteam Haarlem Noord-Zuid bestaat uit zeven professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: DOCK, Zorgbalans, MEE & de Wering, RIBW-KAM en de Gemeente Haarlem (Werk&Inkomen, Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten

We zijn gehuisvest in wijkcentrum De Horizon, gelegen aan het Nieuw Guineaplein. Je bent hier van harte welkom voor een kop koffie en een gezellig gesprek. Regelmatig worden er activiteiten in de buurt georganiseerd waar jij als buurtbewoner aan kunt deelnemen, zoals Bakkie in de Buurt en de wandelgroep. Ook wij zijn aanwezig bij deze activiteiten en wandelen mee.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen tijdens de inloopspreekuren in De Horizon of in de Cronjé (Generaal Cronjéstraat 1A), je bent van harte welkom!

 Je kunt ons bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken.

Sociaal Wijkteam Haarlem

Ambonstraat 2
2022 DM Haarlem

Contactgegevens en bereikbaarheid

Email wijkteamnoord-zuid@buurts.nl

Telefoon 023 5430996
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Route (Google Maps)