Wijkteam Parkwijk en Zuiderpolder

Woon je in Haarlem Parkwijk of Zuiderpolder? Dan kun je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Wijkteam in wijkcentrum Alleman. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Wijkteam Parkwijk en Zuiderpolder bestaat uit zeven professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: Haarlem Effect, DOCK, MEE & de Wering, Zorgbalans en Gemeente Haarlem (Werk&Inkomen, Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten

We zijn gehuisvest in wijkcentrum Alleman. Hier vind je, naast ons wijkteam, ook andere organisaties zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), het Buurtbedrijf, Stichting Ontmoet Elkaar en Pré Wonen. En wist je dat we een eigen wandelgroep hebben? Samen met buurtgenoten lopen we wekelijks door de wijk om elkaar en de buurt beter te leren kennen. Je bent van harte welkom om aan te haken!

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen.

 Je kunt ons bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken.

Jan Sluyterslaan 11
2033 TM Haarlem

Contactgegevens en bereikbaarheid

Email wijkteamparkwijkenzuiderpolder@buurts.nl
Telefoon 023 5430994
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Je bent ook welkom bij ons inloopspreekuur:
dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur

Route (Google Maps)