Sociaal Wijkteam Parkwijk en Zuiderpolder

Woon je in Haarlem Parkwijk of Zuiderpolder? Dan kan je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in De Sprong. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Sociaal Wijkteam Parkwijk en Zuiderpolder bestaat uit zeven professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: Haarlem Effect, DOCK, MEE & de Wering, Zorgbalans en Gemeente Haarlem (Werk&Inkomen, Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten

We zijn gehuisvest in De Sprong. Hier vind je, naast ons wijkteam, ook andere organisaties zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), het Buurtbedrijf, Stichting Ontmoet Elkaar en Pré Wonen. En wist je dat we een eigen wandelgroep hebben? Samen met buurtgenoten lopen we wekelijks door de wijk om elkaar en de buurt beter te leren kennen. Je bent van harte welkom om aan te haken!

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen.

LET OP: tijdens corona zijn de wijkteams gewoon bereikbaar. Je kunt ons bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken. Er zijn géén inloopspreekuren.

Ons sociaal wijkteam

Anita

Arnout

Erna

Feride

Kadir

Leendert

Olivia

Sociaal Wijkteam Haarlem

Prinses Beatrixdreef 2
2033 TX Haarlem

Inloopspreekuren

In verband met de coronamaatregelen zijn er momenteel geen inloopspreekuren. Je bent wel van harte welkom op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op via telefoon of e-mail.

E wijkteam-oost2@haarlem.nl
T023 5430994
(bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00u)
Route (Google Maps)

Volg ons op Facebook