Wijkteam Zandvoort

Woon je in Zandvoort? Dan kun je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in Pluspunt. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Sociaal Wijkteam Zandvoort bestaat uit negen professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: Pluspunt, DOCK, MEE & De Wering, Zorgbalans, RIBW-KAM en de Gemeente Zandvoort (Werk & Inkomen, Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten

Wij zijn gehuisvest in Pluspunt. Hier vind je, naast het Sociaal Wijkteam, ook andere organisaties zoals Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en BuurtzorgT. Bij Pluspunt worden allerlei activiteiten en spreekuren georganiseerd waar je als inwoner van Zandvoort aan kunt deelnemen. Dus kom gezellig koken met de eetclub, doe mee met een yogales of schrijf je in voor een taalcursus. Meer informatie over de activiteiten van Pluspunt, vind je op de website van Pluspunt (let op: de activiteiten vinden plaats op verschillende locaties).
Het Sociaal Wijkteam is ook betrokken bij Burendag, het Clean-up-team en het samenwerkingsverband Niemand Verzandt in Zandvoort zodat we samen Zandvoort nog mooier maken.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

Je kunt ons bellen, langs komen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken.

Sociaal Wijkteam Haarlem

Flemingstraat 55
2041 VW Zandvoort

Contactgegevens en bereikbaarheid

Email sociaalwijkteam@samenzandvoort.nl
Telefoon 023-5719393

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt ook zonder afspraak binnenlopen.

Formulierenwerkplaats bij (leren) invullen van formulieren
maandag 11.30 tot  13.30 uur in de bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1

woensdag 09.30 tot 12.00 uur in Pluspunt, Flemingstraat 55

Route (Google Maps)