Wijkteam Haarlem Zuid-West

Woon je in Haarlem Zuid-West? Dan kun je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Wijkteam in Trefpunt ‘t Trionk. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Wijkteam Haarlem Zuid-West bestaat uit acht professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: Haarlem Effect, DOCK, MEE & De Wering, Zorgbalans, RIBW-KAM en Gemeente Haarlem (Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional

Activiteiten

We zijn gehuisvest in Trefpunt ‘t Trionk. Hier worden allerlei cursussen en activiteiten georganiseerd waar je als buurtbewoner aan kunt deelnemen. Zo ben je van harte welkom in onze huiskamer voor koffie, thee en een lekkere lunch. Bekijk hier het actuele activiteitenoverzicht. Ons team zet zich samen met buurtgenoten in om elkaar te helpen en de wijk nog mooier te maken. We zijn ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Spoorzone.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

Je kunt ons bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken.

Sociaal Wijkteam Haarlem

Trefpunt ‘t Trionk
Van Oosten de Bruijnstraat 60
2014 VS Haarlem

Contactgegevens en bereikbaarheid

Email wijkteamzuid-west@buurts.nl
Telefoon 023 5430998
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Tijden inloopspreekuur:
Dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur en donderdag van 11.00 tot 13.00 uur

Route (Google Maps)