Sociaal Wijkteam Haarlem Zuid-West

Woon je in Haarlem Zuid-West? Dan kan je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in Trefpunt ‘t Trionk. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Sociaal Wijkteam Haarlem Zuid-West bestaat uit acht professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: Haarlem Effect, DOCK, MEE & De Wering, Zorgbalans, RIBW-KAM en Gemeente Haarlem (Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional

Activiteiten

We zijn gehuisvest in Trefpunt ‘t Trionk. Hier worden allerlei cursussen en activiteiten georganiseerd waar je als buurtbewoner aan kunt deelnemen. Zo ben je van harte welkom in onze huiskamer voor koffie, thee en een lekkere lunch. Bekijk hier het actuele activiteitenoverzicht. Ons team zet zich samen met buurtgenoten in om elkaar te helpen en de wijk nog mooier te maken. We zijn ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Spoorzone.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

LET OP: tijdens corona zijn de wijkteams gewoon bereikbaar. Je kunt ons bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken. Er zijn géén inloopspreekuren.

Ons sociaal wijkteam

Claire

Manon

Marjolein

Marloes

Mirjam

Natasja

Remy

Yvonne

Sociaal Wijkteam Haarlem

Trefpunt ‘t Trionk
Van Oosten de Bruijnstraat 60
2014 VS Haarlem

Inloopspreekuren

In verband met de coronamaatregelen zijn er momenteel geen inloopspreekuren. Je bent wel van harte welkom op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op via telefoon of e-mail.

E wijkteam-zuidwest@haarlem.nl
T023 5430998
(bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00u)
Route (Google Maps)

Volg ons op Facebook