Heb je ondersteuning nodig?

Soms loopt het leven niet zoals je wilt. Geldzorgen, werkeloosheid, een onrustige thuissituatie, problemen met vervoer, eenzaamheid, gezondheidsklachten of andere zorgen. We hebben er allemaal weleens mee te maken. Jong en oud. En dan kan het prettig zijn wanneer er iemand in de buurt is die naar je luistert. Het Sociaal Wijkteam ondersteunt je in situaties waarin je er zelf niet meer uit komt. Onze professionals luisteren, geven advies en helpen je verder. De teams bestaan uit deskundigen op het gebied van welzijn, zorg, wonen, geld en werk. Heb je een vraag? Bel of mail gerust met het wijkteam in de buurt.

Meer informatie over de mogelijkheden vind je op de pagina’s ontmoeten, vervoer, zorg, werk, geldzaken, opvoeden en wonen.Klik op de foto hieronder voor meer informatie en de contactgegevens van het Sociaal Wijkteam Zandvoort.

Slide Background

“Wij staan voor persoonlijk en laagdrempelig contact en gaan samen met jou op zoek naar oplossingen in je eigen netwerk, in de buurt of binnen het professionele netwerk. Samen zoeken, samen doen, samen creëren.” 

Wendy
Sociaal Wijkteam Zandvoort