Sociaal Wijkteam Meerwijk

Woon je in Haarlem Meerwijk? Dan kan je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in Da Vinci. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Sociaal Wijkteam Haarlem Meerwijk bestaat uit tien professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: DOCK, RIBW-KAM, MEE & de Wering, Zorgbalans en Gemeente Haarlem (Schulddienstverlening, Sociale Zaken en Wmo). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten

We zijn gehuisvest in Da Vinci, Centrum voor Ontmoeting. Hier vind je, naast het Sociaal Wijkteam, ook andere organisaties zoals het Inloophuis, het Odensehuis, de Herstelacademie en DOCK. Regelmatig worden er in Da Vinci leuke activiteiten georganiseerd voor en door buurtbewoners. Daarnaast ben je van harte welkom in de wijkkantine voor een kop koffie, een lekker broodje en een goed gesprek.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

LET OP: tijdens corona zijn de wijkteams gewoon bereikbaar. Je kunt ons bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken. Er zijn géén inloopspreekuren.

Ons sociaal wijkteam

Aleid

Janvi

Joey

Jolanda

Jolijn

Katinka

Merve

Quirine

Simone

Leonardo Da Vinciplein 73
2037 RR Haarlem

Inloopspreekuren

In verband met de coronamaatregelen zijn er momenteel geen inloopspreekuren. Je bent wel van harte welkom op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op via telefoon of e-mail.

E wijkteam-schalkwijk3@haarlem.nl
T023 5430999  (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00u)
Route (Google Maps)

Volg ons op Facebook