Sociaal Wijkteam Slachthuisbuurt, Amsterdamsebuurt en Van Zeggelenbuurt

Woont u in de Slachthuisbuurt, Amsterdamsebuurt of Van Zeggelenbuurt? Dan kunt u met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in wijkcentrum Het Broederhuis. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Sociaal Wijkteam Slachthuisbuurt, Amsterdamsebuurt en Van Zeggelenbuurt bestaat uit negen professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: DOCK, RIBW-KAM, MEE & de Wering, Zorgbalans en Gemeente Haarlem (Wmo, Werk en Inkomen en Schulddienstverlening). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten

We zijn gehuisvest in wijkcentrum Het Broederhuis. Een plek voor en door de buurt. Je kunt hier koffiedrinken, iets eten, buurtgenoten ontmoeten, vragen stellen en activiteiten bijwonen. Onderdeel van het Broederhuis is De Wijkfabriek. Een platform waar je, alleen of samen met buurtgenoten, activiteiten kunt organiseren en jouw talenten kunt ontdekken. Van het gezamenlijk aanpakken van tuintjes tot het naaien van kleding. De Wijkfabriek ondersteunt je in het organiseren van buurtinitiatieven en het realiseren van creatieve ideeën.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

LET OP: tijdens corona zijn de wijkteams gewoon bereikbaar. Je kunt ons bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken. Er zijn géén inloopspreekuren.

Ons sociaal wijkteam

Ankie

Assia

Fiorella

Kirsten

Marion

Marlou

Michiel

Nancy

Robert

Sociaal Wijkteam Haarlem

Nagtzaamplein 67
2032 TC Haarlem

Inloopspreekuren

In verband met de coronamaatregelen zijn er momenteel geen inloopspreekuren. Je bent wel van harte welkom op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op via telefoon of e-mail.

E wijkteam-oost1@haarlem.nl
T023 5430993
(bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00u)
Route (Google Maps)

Volg ons op Facebook