Wijkteam Slachthuisbuurt, Amsterdamsebuurt en Van Zeggelenbuurt

Woon je in de Slachthuisbuurt, Amsterdamsebuurt of Van Zeggelenbuurt? Dan kun je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Wijkteam in wijkcentrum Het Broederhuis. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?

Wijkteam Slachthuisbuurt, Amsterdamsebuurt en Van Zeggelenbuurt bestaat uit negen professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: DOCK, RIBW-KAM, MEE & de Wering, Zorgbalans en Gemeente Haarlem (Wmo, Werk en Inkomen en Schulddienstverlening). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten

We zijn gehuisvest in wijkcentrum Het Broederhuis. Een plek voor en door de buurt. Je kunt hier koffiedrinken, iets eten, buurtgenoten ontmoeten, vragen stellen en activiteiten bijwonen. Onderdeel van het Broederhuis is De Wijkfabriek. Een platform waar je, alleen of samen met buurtgenoten, activiteiten kunt organiseren en jouw talenten kunt ontdekken. Van het gezamenlijk aanpakken van tuintjes tot het naaien van kleding. De Wijkfabriek ondersteunt je in het organiseren van buurtinitiatieven en het realiseren van creatieve ideeën.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

Je kunt bij ons langskomen, bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken.

Sociaal Wijkteam Haarlem

Nagtzaamplein 67
2032 TC Haarlem

Contactgegevens en bereikbaarheid

Email wijkteamslachthuis-amsterdamsebuurt@buurts.nl
Telefoon 023 5430993
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Je kunt op ieder moment bij ons binnenlopen of bellen om een afspraak te maken.

Tijden inloopspreekuur:
maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur

Route (Google Maps)